Thivoedone Maine Coon info

thivoedone pootjeHome   thivoedone pootjeCattery  thivoedone pootjeMannen   thivoedone pootjeDames   thivoedone pootjeAlles over Kittens  

thivoedone pootjeRegenboog  thivoedone pootjeInformatie   thivoedone pootjeGastenboek  thivoedone pootje Contact   thivoedone pootjeHerplaatsers   

thivoedone streep

Maine Coon algemene informatie   thivoedone pootje Herplaatsers

Wat moet u weten wanneer u interesse heeft in een kitten ( of herplaatsen ) van ons....

Kittens die bij ons worden geboren,  groeien op te midden van ons gezin in onze woonkamer. In het gehele huis wordt niet gerookt.  Ze zullen veelvuldig contact hebben met Volwassenen en kinderen daar wij zelf kinderen  en kleinkinderen hebben.  Het zullen dus erg sociale kittens worden. Iets wat wij naast gezondheid en karakter  heel erg belangrijk vinden.

De kittens mogen naar hun nieuwe thuis als ze gezond, goed van gewicht en minimaal 15 weken oud zijn. Zij zijn dan 2x ingeŽnt, meermaals ontwormt en parasietvrij. Ook nemen ze natuurlijk een mooie stamboom, europees dierenpaspoort, kittenpakketje mee. In het paspoortje zit de gezondheid check van de dierenarts.

Van de nieuwe eigenaren verwachten wij dat zij het diertje liever niet vrij buiten laten lopen, als je dat wel wil dan is de risico op overlijden sneller. Een afgesloten ren of tuin/balkon als buiten speelplek is natuurlijk helemaal prima. Tevens willen wij dat het kitten ook een speelmaatje zal hebben (een lief kind of andere kat , ongeacht ras ) op zijn/ haar nieuwe thuisadres, daar de Maine Coon een erg sociaal ras is en het zonder maatje wellicht zal vereenzamen.

Onze kittens worden verkocht met een koopcontract. Deze is op aanvraag via mail in te zien zodat u weet waar u aan toe bent.

Een kitten van ons kost voor de liefhebber € 975,-  en wij vragen bij het reserveren van een kitten een aanbetaling van € 475,- . Mocht de verkoop vanuit onze kant niet kunnen doorgaan, krijgt u deze aanbetaling in zijn geheel retour. Uiteraard annuleren wij de koop enkel als het niet verantwoord is het kitten aan u te verkopen. Denk hierbij aan ziekte of vroegtijdig overlijden van het kitten. Mocht u na aanbetaling van de koop afzien, retourneren wij het aanbetalingbedrag van € 0. Het aanbetalen dient tenslotte dat u weet dat het kitten aan u alleen zal worden verkocht en voor ons zodat wij weten dat het kitten al voorzien is van een nieuw thuis.

Voor fokkers ligt de aanschafprijs en aanbetalingbedrag hoger (op aanvraag)

Wij reserveren/verkopen het kitten enkel als u bij het kitten op bezoek bent geweest. Dit om kennis met u te maken en te weten waar ons kitten verder zal opgroeien. Voor u om te zien of u wel een klik met het kitten heeft. U kunt namelijk zomaar verliefd worden op een ander kitten wat er op dat moment misschien ook rondloopt en nog beschikbaar is. Daarom is een bezoekje ook zo belangrijk. Wij zorgen dan voor een lekker bakje thee of koffie.

 

Het vragen van geld voor onze kittens is niet uit winstgevend oogpunt. Enkel voor het deels bekostigen van onze passie (het houden en fokken van de Maine Coon op verantwoorde manier). Als wij onze passie kunnen uitvoeren, kunt u straks uw droomkitten in uw armen sluiten.

Mocht u interesse hebben in een kitten van ons, neem dan contact met ons op via mail. Vanaf de leeftijd van 4 a 5 weken mogen de kittens bezoek ontvangen.

Mocht u interesse hebben in meer dan 1 kitten, hanteren wij een mooie korting op de prijs. Dit omdat we het erg fijn vinden als er nestgenootjes bij elkaar mogen blijven.

 

thivoedone streep

Voor het kopiŽren en/of gebruiken is uitdrukkelijke toestemming nodig. Je kunt hiervoor contact opnemen met de cattery.

Alle bestanden (foto's, plaatjes, logo's etc.) die op deze site vermeld staan,  zijn tenzij anders vermeld,  zijn eigendom van cattery Thivoedone

© gemaakt door Netty Schipper  thivoedone@hotmail.com